Ενεργοποίηση λογαριασμού τηλεγραμματείας grammateia.gr:

 

grammateia

Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στην grammateia.gr μπορεί να γίνει είτε καλώντας μας για να σας καθοδηγήσει ένας Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Πελατών για να επιλέξετε και να παραμετροποιήσετε το πακέτο που σας καλύπτει, είτε εναλλακτικά μέσω Internet με την παρακάτω απλή διαδικασία σε 3 βήματα:

1) Αποδοχή όρων παροχής υπηρεσιών grammateia.gr
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους παροχής υπηρεσιών της grammateia.gr. Η αποδοχή των όρων αυτών είναι προϋπόθεση για τη συνεργασία με τη grammateia.gr. Εφόσον ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό μαζί μας, η αποδοχή των όρων στο σύνολο τους θεωρείτε αυτόματη. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον όρο, παρακαλώ ενημερώστε μας γραπτά, για να εξετάσουμε αν και κατά πόσο μπορεί να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

2) Επιλογή Πακέτου και Παραμετροποίηση
Επιλέγετε το πακέτο υπηρεσιών grammateia.gr που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Συμπληρώνετε και μας αποστέλετε μέσω Internet ή φαξ την φόρμα παραμετροποίησης του λογαριασμού σας με τα στοιχεία σας, όπως αυτά θα πρέπει να εμφανίζονται στο τιμολόγιο που θα λαμβάνετε. Κατόπιν συμπληρώνετε όλες τις προτιμήσεις σας αναφορικά στον τρόπο που απαντούμε τις γραμμές σας (φράση χαιρετισμού), τις ώρες λειτουργίας σας, τους τρόπουςκαι την συχνόντητα που θέλετε να ενημερώνεστε (SMS, email, φαξ, απλό τηλεφώνημα, web).

3) Επιβεβαίωση Στοιχείων και Ενεργοποίηση
Η grammateia σας μπορεί να ενεργοποιηθεί από την επόμενη κιόλας μέρα.
Εμείς θα παραμετροποιήσουμε το σύστημα και θα κάνουμε κράτηση στο τηλεφωνικό κέντρο της grammateia.gr τον δικό σας Προσωπικό Μοναδικό Αριθμό (ΠΜΑ) εκτροπής: 211.189 ΧΧΧΧ.
Αφού γίνει η παραμετροποίηση του συστήματος, ένας Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας στο τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει, γιά να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας, να σας δώσει τον ΠΜΑ σας, και να σας καθοδηγήσει για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της εκτροπής από εσάς.
Από δώ και στο εξής, όσες κλήσεις θα εκτρέπονται σε αυτόν τον αριθμό θα απαντώνται με την δική σας φράση χαιρετισμού.
Τις ίδιες οδηγίες και το ΠΜΑ σας θα τα λάβετε με email και με SMS για να μην χρειάζεται κάν να τα θυμάστε. Μετά από αυτό είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να απαντάμε τις κλήσεις σας, μόλις εσείς ενεργοποιήσετε την εκτροπή. Μπορείτε φυσικά να κάνετε εκτροπή στο ΠΜΑ σας όσες γραμμές τηλεφώνων θέλετε, σταθερά ή κινητά, και όποτε εσείς το επιλέγετε – όλες οι κλήσεις σας θα απαντώνται με τον ίδιο τρόπο που έχετε καθορίσει.


Έχετε πλέον την προσωπική σας γραμματέα από 20€ το μήνα.

 • Συνδεθείτε στα ραντεβούσας με iPhone

  iphone4

 • Δωδεκάλογος επικοινωνίας

  no12index
 • Παρέχουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

  Πολιτική Ποιότητας
 • Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.

  Πελατειακή Αριστεία
 • Προάγουμε τα ευρύτερα συμφέροντα της κοινωνίας.

  Κοινωνική Ευθύνη
 • Δέσμευση αυστηρής τήρησης απορρήτου.

  Δέσμευση Απορρήτου