Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Add On

Πακέτα Υπηρεσιών


Διαχείρηση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

Περιλαμβάνει

 1. Αποστολή αλληλογραφίας με βάση συγκεκριμένο κείμενο που εχει συντάξει ο συνδρομητής καθώς επίσης τα τυχόν επισυναπτόμενα αρχεία. Οι διευθύνσεις των παραληπτών καθώς και περαιτέρω στοιχεία τους θα πρέπει να παρέχονται απο τον συνδρομητή. Οι παρεμβάσεις της γραμματείας θα ειναι στο επίπεδο αλλαγής βασικών χαρακτηριστικών οπως π.χ. το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη ή αλλα στοιχεία τα οποία δεν θα απαιτούν απο την γραμματεία να αναλάβει πρωτοβουλία για λογαριασμό του συνδρομητή.
 2. Παραλαβή αλληλογραφίας και προώθηση στον κατάλληλο παραλήπτη ή απόκριση με συγκεκριμένο τρόπο.

Η χρέωση ανέρχεται σε 0,50 €/email που αποστέλουμε.


Διαχείρηση φαξ

Περιλαμβάνει

 1. Παραλαβή φαξ, ψηφιοποίηση και αποστολή τους σε μορφή αρχείου .pdf με email στον συνδρομητή για καλύτερη αρχειοθέτηση και αποφυγή σπατάλης αναλωσίμων.
 2. Αποστολή φαξ με βάση συγκεκριμένο κείμενο που εχει συντάξει ο συνδρομητής. Τα τηλέφωνα φαξ των παραληπτών καθώς και τα περαιτέρω στοιχεία τους θα πρέπει να παρέχονται απο τον συνδρομητή. Οι παρεμβάσεις της γραμματείας θα ειναι στο επίπεδο αλλαγής βασικών χαρακτηριστικών οπως π.χ. το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη ή άλλα στοιχεία τα οποία δεν θα απαιτούν απο την γραμματεία να αναλάβει πρωτοβουλία για λογαριασμό του συνδρομητή.
Οι τιμές της υπηρεσίας διαχείρησης φαξ είναι οι εξής:
Μηνιαίο Πάγιο 20€
Χρέωση των πρώτων 1-200 εισερχόμενων φαξ με 1,00€/φαξ.
Γιά τα άνω των 200 εισερχόμενων φαξ η χρέωση διαμορφώνεται στα 0,80€/φαξ.
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση χρειάζεται να προβάλει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στο διαδίκτυο, με στόχο την προσέλκυση νέων υποψήφιων πελατών. Για το λόγο αυτό η grammateia.gr σε συνεργασία με την FunkyWeb και το DentNEWS, σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή ιστοσελίδων (web design) και στην διαδικτυακή διαφήμιση (online marketing). Οι λύσεις αυτές μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης ενώ χαρακτηρίζονται απο πληρότητα, ποιότητα και αξιοπιστία. Οι παραπάνω υπηρεσίες κοστολογούνται κατόπιν συνεννόησης.


Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Οι τιμές ισχύουν για μηνιαία πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 • Συνδεθείτε στα ραντεβούσας με iPhone

  iphone4

 • Δωδεκάλογος επικοινωνίας

  no12index
 • Παρέχουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

  Πολιτική Ποιότητας
 • Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.

  Πελατειακή Αριστεία
 • Προάγουμε τα ευρύτερα συμφέροντα της κοινωνίας.

  Κοινωνική Ευθύνη
 • Δέσμευση αυστηρής τήρησης απορρήτου.

  Δέσμευση Απορρήτου