Πως λειτουργούν οι χρεώσεις και οι πληρωμές της grammateia.gr:

Οι χρεώσεις της grammateia.gr είναι απλούστατες και διαφανείς.

Ο λογαριασμός σας λειτουργεί όπως αυτός του συμβολαίου της κινητής τηλεφωνίας, μόνο που η grammateia.gr δεν σας χρεώνει με χρονοχρέωση αλλά με την κλήση.

Όπως και στο συμβόλαιο του κινητού σας, πρέπει να επιλέξετε ένα από τα προσφερόμενα πακέτα υπηρεσιών, ανάλογα με την επαγγελματική σας δραστηριότητα (Medical, Business, e-Business, Legal, Order-line, κλπ).

Το πάγιο που θα πληρώσετε είναι προκαθορισμένο και περιλαμβάνει το κόστος της αποκλειστικής γραμμής Προσωπικού Μοναδικού Αριθμού που εκτρέπετε τις κλήσεις σας (211.189.ΧΧΧΧ), την παροχή διαθεσιμότητας υπηρεσίας, ότι πάντοτε στις ώρες λειτουργίας της grammateia.gr θα υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό για να απαντήσει τις κλήσεις σας, και διαθέσιμες υποδομές για να τις εξυπηρετήσουν, την πρόσβαση μέσω Internet ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας με την ανάλυση των κλήσεων και τα μηνύματά σας, είτε τα έχετε λάβει μέσω SMS, ή Φαξ, ή όποιο άλλο τρόπο έχετε επιλέξει εσείς.

Αν π.χ. επιλέξετε το πακέτο Business το μηνιαίο σας πάγιο θα είναι 20€, και θα πληρώσετε πέρα από το πάγιο μόνον όσες εισερχόμενες κλήσεις απαντήσουμε για εσάς μέσα στον τρέχοντα μήνα, από 1 έως 200 κλήσεις με 1€/κλήση, και τις κλήσεις πέραν των πρώτων 200 με 0,80€/κλήση

Το κόστος της ενημέρωσής σας με φαξ, email, SMS, ή μέσω του ασφαλούς πρόσβασης λογαριασμού web, εμπεριέχεται μέσα στην χρέωση της κλήσης.

Αυτό σημαίνει πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να υπολογίσετε πόσα SMS, φαξ, ή email λάβατε για την ενημέρωσή σας, γιατί απλούστατα δεν χρεώνονται. Μπορεί π.χ. να επιλέξετε να λαμβάνετε SMS άμεσα σε κάθε μήνυμα, κάθε δύο ώρες συγκεντρωτικό email με τα μηνύματα του τελευταίου 2ωρου, και στο τέλος της ημέρας να λαμβάνετε με φαξ το σύνολο των κλήσεων και μηνυμάτων της ημέρας για το αρχείο σας.

Μέσω του ασφαλούς web λογαριασμού σας μπορείτε επίσης να εξάγετε τα μηνύματά σας σε αρχείο Microsoft® Excel, που σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης ηλεκτρονικά. Για όλα αυτά δεν θα έχετε καμία πρόσθετη χρέωση. Μόνον σε εκείνη περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να ενημερωθείτε με τους παραπάνω δωρεάν τρόπους, και εφόσον καλέσετε την γραμματέα σας για να ενημερωθείτε τηλεφωνικά, θα χρεωθείτε με την συγκεκριμένη εισερχόμενη κλήση.

Ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στη grammateia.gr, θα λάβετε ταχυδρομικά το πρώτο τιμολόγιό σας, όπου θα είναι χρεωμένο το πάγιο του μηνός που πέρασε, και η κίνηση των κλήσεων που είναι χρεώσιμες (διαφημιστικές ενημερώσεις, λάθος αριθμός, γραμμή που έκλεισε, δεν χρεώνονται εφόσον δεν θέλετε να σας στέλνουμε ενημερωτικό μήνυμα για αυτές).

Ο τρόπος πληρωμής του τιμολογίου σας θα είναι είτε με κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της grammateia.gr, ή κατόπιν συνεννόησης μαζί μας θα έλθει courier στο γραφείο σας για την πληρωμή (η αποστολή courier έχει πρόσθετη χρέωση 6,00 € + ΦΠΑ 23%).

Επίσης προσφέρουμε την δυνατότητα πληρωμής με το διεθνώς καθιερωμένο ασφαλές περιβάλλον PayPal, για πληρωμή με την πιστωτική κάρτα σας (VISA ή MASTER), με σύνδεση σε ασφαλείς διακομιστές του πολυεθνικού παρόχου ασφαλών συναλλαγών PayPal που συνεργαζόμαστε.

Η εξώφληση των τιμολογίων θα πρέπει να γίνεται το αργότερο 10 ημέρες από την έκδοσή τους.

 • Συνδεθείτε στα ραντεβούσας με iPhone

  iphone4

 • Δωδεκάλογος επικοινωνίας

  no12index
 • Παρέχουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

  Πολιτική Ποιότητας
 • Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.

  Πελατειακή Αριστεία
 • Προάγουμε τα ευρύτερα συμφέροντα της κοινωνίας.

  Κοινωνική Ευθύνη
 • Δέσμευση αυστηρής τήρησης απορρήτου.

  Δέσμευση Απορρήτου