Λίγα λόγια για μας


Η grammateia.gr αποτελεί μιά νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί Internet & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

Επενδύσαμε στην πιό εξελιγμένη τεχνολογία διεθνώς στο χώρο των Telephone Answering Services. Δημιουργήσαμε μια υπηρεσία που προσφέρει την δυνατότητα σε ιατρούς, δικηγόρους, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης  grammateia.gr, ταυτόχρονα με χαμηλό κόστος ανά κλήση, που ως τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο σε μεγάλους οργανισμούς με κολοσσιαίο όγκο κλήσεων.

Είμαστε ένα από τα παλαιότερα call-centers που λειτουργούν στην Ελληνική αγορά. Η εταιρεία λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1997, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης εισερχόμενης & εξερχόμενης επικοινωνίας για λογαριασμό μεγάλων πελατών, όπως Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρίες, Εταιρίες Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας, μεγάλους οργανισμούς του ιδιωτικού & δημόσιου τομέα. Ήδη από το 2004 διαθέτουμε πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2000, με αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες λειτουργίας, με συνεχή έλεγχο της ποιότητας της παροχής αυτών.

Περαιτέρω, ακολουθώντας τους θεσμικούς κανόνες της Τραπέζης της Ελλάδος, διατηρούμε αρχείο λευκού ποινικού μητρώου για το σύνολο των εργαζομένων και των συνεργατών μας. Επίσης διαθέτουμε Business Continuity Plan & Disaster Recovery Procedures.

Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης και η προσήλωσή μας στην ποιοτική δουλειά είναι πλέον, μετά από 12 χρόνια λειτουργίας μας, γνωστά στην Ελληνική αγορά.

 • Συνδεθείτε στα ραντεβούσας με iPhone

  iphone4

 • Δωδεκάλογος επικοινωνίας

  no12index
 • Παρέχουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

  Πολιτική Ποιότητας
 • Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.

  Πελατειακή Αριστεία
 • Προάγουμε τα ευρύτερα συμφέροντα της κοινωνίας.

  Κοινωνική Ευθύνη
 • Δέσμευση αυστηρής τήρησης απορρήτου.

  Δέσμευση Απορρήτου