order-line-logo-large

Η grammateia.gr σας προτείνει λύσεις για την εξυπηρέτηση γραμμής επικοινωνίας, παραγγελιών, τεχνικών βλαβών ή εισερχομένων κλήσεων από τούς πελάτες σας.

Η δημιουργία μιας γραμμής εισερχόμενων κλήσεων της εταιρίας σας που θα απαντάται από την grammateia.gr είναι πλέον απλή υπόθεση: θα καταχωρούμε την παραγγελία, την κλήση βλάβης, το αίτημα προσφοράς, ή το σχόλιο του πελάτη με το όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας του. Οι παραγγελίες μπορούν  να καταχωρούνται σε πραγματικό χρόνο σε διαδικτυακή φόρμα παραγγελιών της εταιρίας σας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα να καταγράφουμε τις συνομιλίες σε ηλεκτρονικό αρχείο το οποίο θα σας παραδίδουμε εβδομαδιαία σε ψηφιακό δίσκο (DVD) για δική σας χρήση ή αποθήκευση (εκ του Νόμου, σε περίπτωση καταγραφής ο συνομιλητής πρέπει να ενημερώνεται πρίν αρχίσει η καταγραφή).

Για την παροχή της υπηρεσίας σε δωδεκάωρη ημερήσια βάση, για όλες τις εργάσιμες ημέρες του έτους (09:00 – 21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, πλήν επισήμων αργιών) το κόστος της υπηρεσίας είναι 400,00 € μηνιαίως για τίς πρώτες 500 κλήσεις, ενώ πέραν των περιλαμβανομένων κλήσεων η χρέωση θα είναι 0,80€ ανά κλήση. Σε περίπτωση που οι κλήσεις είναι πάνω από 2000 ανά μήνα παρακαλούμε να μας ενημερώνετε από πριν. Τυχόν κλήσεις "λάθος αριθμού" δεν χρεώνονται.

Οι εξερχόμενες κλήσεις που τυχόν χρειαστούν έχουν κόστος 1,00€ ανά κλήση.

Η ενημέρωση του συνδρομητή με οποιονδήποτε από τους υπάρχοντες τρόπους (e-mail, SMS, web, φαξ) είναι δωρεάν, ενώ η ενημέρωση με απλό τηλεφώνημα θα έχει τη χρέωση της κλήσης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

Η grammateia.gr® σας δίνει πρόσβαση σε επίπεδο εξυπηρέτησης που λαμβάνουν μόνον οι συνδρομητές των μεγαλύτερων και πλέον οργανωμένων Telephone Answering Services διεθνώς. Όλα τα τηλεφωνήματα των πελατών σας θα απαντώνται πάντοτε από εκπαιδευμένη και έμπειρη agent.

Η προτεινόμενη λύση OrderLine που η grammateia.gr δημιούργησε για εσάς περιγράφεται παρακάτω:

OrderLine

Περιλαμβάνει:

 1. Παροχή αποκλειστικής χρήσης αριθμού εκτροπής κλήσεων για την σύνδεση με την grammateia.gr®
 2. Προσφώνηση από το σύστημα σύμφωνα με τις οδηγίες σας, και όμοια προσφώνηση από τις τηλε-εκπροσώπους όταν γίνεται η απευθείας επικοινωνία με τον πελάτη
 3. Απάντηση και καταχώρηση 500 εισερχομένων κλήσεων/παραγγελιών μηνιαίως με τα αντίστοιχα μηνύματα/παραγγελίες καλούντων
 4. Δυνατότητα προαιρετικής καταγραφής κάθε συνομιλίας με πελάτη σας, έπειτα από σύντομο ηχογραφημένο μήνυμα της επιλογής σας που απαραίτητα θα περιέχει την φράση “Έχετε καλέσει την εταιρεία… για λόγους ασφάλειας και διασφάλισης ποιότητος η κλήσις ενδέχεται να καταγραφεί.” σε ηλεκτρονικό αρχείο “.wav” το οποίο θα αποθηκεύεται σε DVD και θα σας παραδίδεται. Πρόσθετη χρέωση 0,30 € ανά καταγεγραμμένη συνομιλία.
 5. Καταγραφή κάθε μηνύματος και αποστολή στον συνεργάτη σας που απευθύνεται το μήνημα με SMS ή email
 6. Καταγραφή των παραγγελιών πελατών στην σχετική ιστοσελίδα σας για πρόσβαση μέσω των εν-λειτουργεία συστημάτων σας
 7. Υπηρεσία CallRecording για καταγραφή παραπόνων των πελατών εκτός εργασίμων ημερών και ωρών, με αποστολή των μηνυμάτων σε εσάς ηλεκτρονικά
 8. Ώρες λειτουργίας 09:00 – 21:00 Δευτέρα με Παρασκευή, (πλήν επισήμων αργιών)
 9. Δυνατότητα ενημέρωσης του πελάτη σας για την λήψη της παραγγελίας του με μήνυμα SMS στο κινητό του, με πρόσθετη χρέωση 0,35 € ανά μήνυμα.

Παραμετροποίηση συστήματος: 200€ ανά γραμμή one-time-fee στην έναρξη
Μηνιαίο Κόστος: +400€ για τις πρώτες 500 κλήσεις
Χρέωση εισερχόμενων κλήσεων πέραν των περιλαμβανομένων: 0,80€/κλήση
Χρέωση εξερχόμενων κλήσεων: 1,00€/κλήση

Η υπηρεσία λαμβάνει Gold Service Level.

Ασφαλώς, παραμένουμε ανοιχτοί στην αναμόρφωση των προσφερομένων υπηρεσιών που προτείνουμε πιό πάνω, προκειμένου να προσαρμόσουμε πλήρως τις υπηρεσίες μας στην κάλυψη των αναγκών σας, ενώ προσφέρεται ελαστικότητα στο κόστος σας (pay-as-you-use), ανάλογα με τον όγκο υπηρεσιών που θα χρειαστεί να απορροφήσετε πέραν του βασικού πακέτου OrderLine.

(Οι χρεώσεις αφορούν χρόνο επικοινωνίας ως 3’ ανά κλήση. Πέραν του χρόνου αυτού, εφόσον η κλήση διαρκεί παραπάνω, εμπίπτει πρόσθετη χρέωση 0,80€/επιπρόσθετο τρίλεπτο. Οι ανωτέρω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Οι τιμές ισχύουν για μηνιαία πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.)

 • Συνδεθείτε στα ραντεβούσας με iPhone

  iphone4

 • Δωδεκάλογος επικοινωνίας

  no12index
 • Παρέχουμε υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας.

  Πολιτική Ποιότητας
 • Διεκδικούμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.

  Πελατειακή Αριστεία
 • Προάγουμε τα ευρύτερα συμφέροντα της κοινωνίας.

  Κοινωνική Ευθύνη
 • Δέσμευση αυστηρής τήρησης απορρήτου.

  Δέσμευση Απορρήτου