• 211.189.4000
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ESG

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η στόχευση της grammateia.gr είναι να δώσει την ευκαιρία στους Συνδρομητές της: α) να ωφελήσουν την ίδια την εργασία τους, β) ταυτόχρονα να συνεισφέρουν μέσα από την δραστηριοποίηση της grammateia.gr (με τις υπηρεσίες που εκείνοι λαμβάνουν από αυτήν) στο να ωφελήσουν την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Η grammateia.gr, στα πλαίσια της ευρύτερης Αποστολής της και της στρατηγικής Ισορροπημένης Στοχοποίησης (Balanced Scorecard) που ακολουθεί, οφείλει να εξυπηρετεί και να ωφελεί με την δραστηριοποίησή της τα Ενδιαφερόμενα Μέρη (Stakeholders). Με την ευρύτερη έννοια αυτοί είναι:

  • οι Πελάτες της
  • οι Εργαζόμενοί της
  • οι Προμηθευτές και Συνεργάτες της
  • η Κοινωνία
  • το Περιβάλλον
  • οι Μέτοχοί της

Οι στρατηγικές ενέργειες της grammateia.gr, που προάγουν τα ευρύτερα συμφέροντα της Κοινωνίας ενώ συνιστούν στον τρόπο που ανταποκρίνεται στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, είναι:

  1. Δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας
  2. Πολιτική Προσλήψεων
  3. το Περιβάλλον

Δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας

α.) Με την επιλογή του αντικείμενου δραστηριοποίησης, με τις επενδύσεις στην τεχνολογία και την Τεχνητή Νοημοσύνη, η grammateia.gr ενεργεί ως σημείο συγκέντρωσης των αναγκών γραμματειακής υποστήριξης των Πελατών της. Κάθε Πελάτης μας ξεχωριστά, κατά κανόνα, χρειάζεται μόνον μέρος της υποστήριξης που έχει τη δυνατότητα να παρέχει μια οκτάωρη γραμματέας. Συνέπεια αυτού, είναι ο Πελάτης να μη μπορεί να δικαιολογήσει ή να απορροφήσει το συνολικό κόστος της απασχόλησης μίας οκτάωρης γραμματέως.

Στην grammateia.gr συγκεντρώνουμε τις ανάγκες γραμματειακής υποστήριξης των Πελατών μας. Αξιοποιούμε την πλέον προηγμένη τεχνολογία των Τηλεπικοινωνιών, Τεχνητής Νοημοσύνης & Διαδικτύου, που μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις ανάγκες των Πελατών μας με τον συνεπέστερο και παραγωγικότερο τρόπο, δημιουργώντας νέες Θέσεις Εργασίας.

Χωρίς την κατάλληλη τεχνολογία, θα ήταν ανέφικτο σε δέκα, δεκαπέντε ή είκοσι επαγγελματίες/ ιατρούς/ δικηγόρους να μοιράζονται τις υπηρεσίες και το κόστος μιας γραμματέως, καθώς κάθε ένας μπορεί να έχει το γραφείο του σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδος. Η grammateia.gr μπορεί να υλοποιεί αυτό το “μοίρασμα” των υπηρεσιών και του κόστους, κάνοντας την επιλογή, την πρόσληψη, την εκπαίδευση της γραμματέως τους, παρέχοντας τις υποδομές & την εγγύηση ποιότητας που χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτό το μοίρασμα.

β.) Οι υπηρεσίες της grammateia.gr είναι σχεδιασμένες με τρόπο που να υποστηρίζουν την ποιότητα επικοινωνίας, τη συνέπεια, την παραγωγικότητα, και τον επαγγελματισμό της δραστηριότητας κάθε Πελάτη μας. Φυσικό επακόλουθο αυτών είναι ότι οι δραστηριότητες των Πελατών μας θα ευημερούν και θα μεγενθύνονται καθώς αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Σε εύλογο χρόνο, πολλοί Πελάτες μας θα έχουν επαρκή ανάγκη γραμματειακής υποστήριξης για να δικαιολογήσουν το κόστος μιας γραμματέως/ βοηθού στην επαγγελματική τους στέγη, ενώ θα χρησιμοποιούν πλέον τη grammateia.gr ή την AI grammateia συμπληρωματικά εκτός κανονικού οκταώρου, ή στις άδειες, ή όταν η γραμματέας τους θα κάνει εξωτερικές εργασίες ή θα λείπει από τον επαγγελματικό χώρο τους. Με τις δραστηριότητές μας θα συνεισφέρουμε στην δημιουργία πολλών τέτοιων Νέων Θέσεων Εργασίας.

 

Πολιτική Προσλήψεων

Επιλέγοντας ως αντικείμενο δραστηριοποίησης την τηλεγραμματεία, με την συγκεκριμένη πολιτική προσλήψεων που η  grammateia.gr ακολουθεί, στοχεύουμε να προσφέρουμε εργασία σε ηλικιακές ομάδες που στατιστικά μαστίζονται από ανεργία στις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική αγορά εργασίας: κατά πλειοψηφία 90% σε γυναίκες εργαζόμενες.

Επιπλέον, η grammateia.gr έχει πολιτική αξιοποίησης των “εκ των έσω” ανθρωπίνων πόρων της όταν δημιουργούνται ανάγκες θέσεων αυξημένης ευθύνης. Με την πολιτική αυτή, δίνει ευκαιρίες εξέλιξης και αύξησης των αποδοχών στους εργαζομένους της που με την ποιότητα της εργασίας τους, τη συνέπειά τους ή τις ιδέες τους συνεισφέρουν πέρα και πάνω από τα συνήθη.

 

Συνεισφορά στην Προστασία του Περιβάλλοντος

Μέσα από την χρήση των υπηρεσιών μας, οι Συνδρομητές μας έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την περιβαλλοντική τους επιβάρυνση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την ελαχιστοποίηση της χρήσης των αναλωσίμων γραφείου για την ενημέρωσή τους με μηνύματα email στο κινητό τους, ή μέσω της εφαρμογής ενημέρωσης μηνυμάτων και ραντεβού από το Internet (CRM Module).

Επιπλέον, διαμοιράζοντας την υπηρεσία μιας γραμματέως σε 5, 10 ή 15 πελάτες, ανάλογα με τις ανάγκες υποστήριξής τους, η περιβαλλοντική επιβάρυνση της μεταφοράς του εργαζόμενου, της στέγασής του, της θέρμανσης ή κλιματισμού, καθώς επίσης η χρήση αναλωσίμων γραφείου μηδενίζεται για τους συνδομητές. Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα σχεδόν μηδενίζει με την χρήση πακέτων υπηρεσιών AI grammateia χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Με την συνδρομή στη grammateia.gr ωφελούν όχι μόνο τη δουλειά τους, αλλά προστατεύουν το περιβάλλον ενώ συνεισφέρουν στην Κοινωνία με την δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η grammateia.gr ανακυκλώνει το χαρτί και τα αναλώσιμα γραφείου που χρησιμοποιεί, ενώ αξιοποιεί τεχνολογίες energy efficiency, με υποδομές πληροφορικής εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης, και χρήσης τεχνολογίας cloud.

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2023 grammateia.gr. All Rights Reserved.