• 211.189.4000
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στρατηγική

Στρατηγική Πελατειακής Αριστείας

Η Στρατηγική μας είναι το μονοπάτι που οδηγεί την εταιρεία μας στο «να κατέχουμε ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών outsourcing στην Ελληνική αγορά».

Για να πετύχουμε το στόχο μας, πρέπει ν' ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των Πελατών μας ολοκληρωμένα.
Η Στρατηγική που επιτρέπει στην grammateia.gr να κερδίζει την διαρκή πρώτη θέση στην προτίμηση του κάθε ενός Πελάτη μας είναι η Πελατειακή Αριστεία (Customer Excellence).

Η Πελατειακή Αριστεία που εφαρμόζουμε βασίζεται σε 5 άξονες:

 1. Αποτελεσματικότητα στην κάλυψη των αναγκών του Πελάτη. Αυτό προϋποθέτει
  i) να ακούμε τον Πελάτη συνεχώς προσεκτικά και να καταλαβαίνουμε τις πραγματικές ανάγκες του
  ii) να δημιουργούμε εργαλεία που χρειάζονται για να καλυφθεί η ανάγκη του
  iii) να αξιοποιούμε τις υποδομές μας σωστά, με ευγένεια, επαγγελματισμό, συνέπεια, για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες του Πελάτη.

 2. Υψηλή Ποιότητα σε κάθε δραστηριότητά μας. Έχουμε ένα σύστημα ποιότητας το οποίο διασφαλίζει ότι αυτά που λέμε ταυτίζονται με αυτά που κάνουμε και βοηθάει να διατηρούμε πάντα την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο, ώστε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας στον Πελάτη.  Συνεπακόλουθα, δεν αναλαμβάνουμε περισσότερους πελάτες από όσους προγραμματίζουμε, αν αυτό μπορεί να επηρρεάσει την ποιότητα. Ούτε επαναπαυόμαστε όταν κάνουμε κάτι καλά. Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 3. Οικονομία στον Πελάτη μέσω αξιοποίησης Τεχνολογίας Αιχμής. Εξοικονομούμε χρόνο, πόρους, ανθρώπινη προσπάθεια, χωρίς να διακυβεύουμε το αποτέλεσμα. Με την αξιοποίηση αυτοματισμών & τεχνολογίας αιχμής, μεταφράζεται σε αποφυγή της σπατάλης και συρρίκνωση του κόστους των υπηρεσιών μας, ώστε να προσφέρουμε την βέλτιστη σχέση αξίας/κόστους.

 4. Καίρια κάλυψη των αναγκών του Πελάτη προϋποθέτει οργανωμένη και εύρυθμη λειτουργία των διεργασιών μας. Βασιζόμαστε στον σωστό προγραμματισμό των απαραίτητων πόρων για να το πετύχουμε. Κάθε ένας Πελάτης ενδιαφέρεται μόνον για την υπηρεσία που παρέχουμε σε εκείνον, καθώς μόνον για αυτήν θα μας αμοίβει. Οι βάρδιες των εργαζομένων μας με τις τεχνολογικές υποδομές της εταιρείας θα διασφαλίζουν ότι όταν ο κάθε ένας Πελάτης χρειάζεται την υπηρεσία που του παρέχουμε, θα την λάβει έγκαιρα και σωστά, ανεξάρτητα αν ταυτόχρονα εξυπηρετούνται πολλοί άλλοι Πελάτες από μας.

 5. Ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας είναι εκείνη όπου είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε πλήρως. Ποτέ δεν παρέχουμε κάποια υπηρεσία ευκαιριακά ή αποσπασματικά.
  Αυτό σημαίνει πως για τις υπηρεσίες που παρέχουμε διαθέτουμε όλους τους απαραίτητους πόρους που αξιοποιούμε μέσα από ποιοτικά ελεγχόμενες διαδικασίες ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε στον Πελάτη την ικανοποίησή του από την υπηρεσία που λαμβάνει.
  Για τον ίδιο λόγο δεν θα παρέχουμε υπηρεσίες όπου δεν διαθέτουμε την σχετική τεχνογνωσία, ή τους απαιτούμενους πόρους ώστε να καλύψουμε πλήρως την ανάγκη του Πελάτη.

Η Αποστολή μας

Η Αποστολή μας είναι να συνεισφέρουμε Προστιθέμενη Αξία στην Παραγωγική Διαδικασία των πελατών μας με Υψηλής Ποιότητος Υπηρεσίες. Δημιουργούμε σε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις επαγγελματικές ανάγκες της εποχής μας και της αγοράς εργασίας, με έμφαση στη δημιουργία ευκαιριών εξέλιξης για γυναίκες εργαζόμενες, και με στόχο τη μακροβιότητα της εταιρείας.

Το Όραμά μας

Τo όραμά μας είναι να έχουμε Ηγετική Θέση στο χώρο των υπηρεσιών Outsourcing.

Οι Αξίες μας

ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ: Η κύρια περιουσία μας είναι οι άνθρωποί μας. Αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας με σεβασμό, δημιουργούμε ευκαιρίες για Πρόοδο και Ανάπτυξη, αναγνωρίζουμε τις προσωπικές συνθήκες καθενός ενθαρρύνωντας την υποστήριξη.

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Μεγιστοποιούμε την απόδοσή μας μαθαίνοντας μέσα από την ομαδική εργασία. Τα προσωπικά συμφέροντα έπονται των στόχων της ομάδας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Τηρούμε τους νόμους, τους ηθικούς κανόνες & τους κανονισμούς που διέπουν το πεδίο δραστηριότητάς μας. Είμαστε συνεπείς, τίμιοι, ειλικρινείς απέναντι στους πελάτες, τους συναδέλφους, και τους συνεργάτες μας. Οι πράξεις και οι αποφάσεις μας συνάδουν στην τήρηση του δικαίου.

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Είμαστε εστιασμένοι στους πελάτες μας: ανταποκρινόμαστε άμεσα & αποτελεσματικά στις πραγματικές τους ανάγκες.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ - ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Έχουμε ενεργητική προσέγγιση και θέλουμε να παράγουμε ποιοτικό αποτέλεσμα. Εναγγαλίζουμε τις αλλαγές, προκαλούμε το status quo, λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να επισημάνουμε και να πραγματοποιήσουμε βελτιώσεις στις διεργασίες, τις υπηρεσίες, τα συστήματα ή το εργασιακό μας περιβάλλον.

ΜΑΘΗΣΗ: Βελτιωνόμαστε με τη Μάθηση που επιτυγχάνεται: α) με δομημένες εκπαιδεύσεις εντός ή εκτός της εταιρείας, και β) μέσα από την καθημερινή τριβή με το αντικείμενο της εργασίας μας. Πιστεύουμε ότι η πρόοδος και η εξέλιξη των εργαζομένων μέσα στην εταιρεία προϋποθέτει τη μαθησιακή τους πρόοδο.

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2023 grammateia.gr. All Rights Reserved.