• 211.189.4000
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτικές Καμπάνιες

Ο σταθερός σας συνεργάτης στην πολιτική επικοινωνία! 

 

Διαθέτουμε το τηλεφωνικό κέντρο και εκπαιδευμένες τηλεφωνήτριες στην πολιτική επικοινωνία για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του γραφείου και των συνεργατών σας.

Αυξάνετε τους ενδιαφερόμενους σε μία εκδήλωση, ενισχύετε την αναγνωρισιμότητα σας και έχετε αρχείο για το κοινό σας. 

Ιδιαιτέρως για την προώθηση της υποψηφιότητας σε κάθε είδους εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές) διατίθενται ειδικά πακέτα ώστε να μεγιστοποιήσετε την επικοινωνία και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα σας. 

Οι υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε καμπάνιας κατά περίπτωση. 

 

Ενδεικτικά περιλαμβάνουν: 

Α - Εξερχόμενες κλήσεις: Παίρνουμε τηλέφωνα για εσάς. 

 • Προσωπικές προσκλήσεις σε πολιτικές εκδηλώσεις για να αυξήσετε το ενδιαφέρον και τους συμμετέχοντες. Μπορούμε να καλέσουμε Χ άτομα σε Ψ ημέρες. Παραδίδεται αρχείο με τις ειδικότερες πληροφορίες για κάθε κλήση. 
  Έχουμε δημιουργήσει web-app για την ενημέρωση σας σε real-time και την ανάλυση των αποτελεσμάτων ώστε να υπολογίζετε τον αριθμό των συμμετεχόντων σε μία εκδήλωση αλλά και να βλέπετε την πρόοδο της καμπάνιας σας. 
 • Επικαιροποίηση ενδιαφερομένων από λίστες σας - καθαρισμός δεδομένων για το Μητρώο 12
  Με την διαδικασία που ακολουθούμε, θα έχετε την εικόνα για το ποιοι ενδιαφέρονται για την υποψηφιότητα σας, ποιοι είναι αρνητικοί, και ποιοι χρειάζονται ιδιαίτερη επικοινωνία, οργανωμένα. 
 • Τηλεφωνική επικοινωνία για Δημοσκοπήσεις με ερωτήματά σας

 

Β - Εισερχόμενες κλήσεις: Απαντάμε τηλέφωνα δικά σας και των συνεργατών σας όποτε δεν έχετε διαθεσιμότητα 

 • Απάντηση κλήσεων που δρομολογούνται από οποιοδήποτε σταθερό/ά (πχ το Πολιτικό Γραφείο σας) ή το κινητό/ά για όσο χρόνο θέλετε, όποτε θέλετε.
  Για εσάς και τους συνεργάτες σας που ιδιαιτέρως στις εκλογές αλλά και στην καθημερινότητα σας, έχετε ώρες που δεν είστε διαθέσιμοι, φροντίζουμε να μη χάνετε ούτε κλήση.
  Με μια απλή εκτροπή οι τηλεφωνήτριες θα απαντούν σε κάθε τηλεφώνημα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχετε δώσει.
  Κάθε κλήση καταγράφεται ηλεκτρονικά και αποστέλλεται επί τόπου μήνυμα σε εμαιλ σας ώστε να γνωρίζετε τα στοιχεία του καλούντος και το θέμα του τηλεφωνήματος.
   
 • Δυνατότητα σύνδεσης με ΑΙ grammateia Τεχνητής Νοημοσύνης για απάντηση κλήσεων 24/7

Εξασφαλίζουμε επαγγελματισμό και εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία. 

 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται σύμφωνα με το νόμο, αναφορικά στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Καλέστε στο 211.189.4000 για να διαμορφώσουμε το δικό σας πρόγραμμα ανάλογα με τις ειδικές σας ανάγκες!

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2023 grammateia.gr. All Rights Reserved.