• 211.189.4000
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Οι grammateia.gr & AI grammateia αποτελούν νέες δυναμικές υπηρεσίες outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιούν το Internet, την Τεχνητή Νοημοσύνη & τις Τηλεπικοινωνίες για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησής σας.

Επενδύουμε συνεχώς σε εξελιγμένες τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, Telephone Answering Services και Τηλεπικοινωνιών

Δημιουργήσαμε ένα πλέγμα υπηρεσιών που δίνουν την δυνατότητα σε e-shops, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης  grammateia.gr, ταυτόχρονα με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος ανά κλήση, ως τώρα διαθέσιμο μόνο σε μεγάλους οργανισμούς με τεράστιο όγκο κλήσεων.

Ένα από τα μακροβιότερα call-centers που λειτουργούν στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία λειτουργεί από το 1997, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης εισερχόμενης & εξερχόμενης επικοινωνίας για μεγάλους πελάτες όπως Τράπεζες, Ασφαλιστικές, Εταιρίες Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας, μεγάλους οργανισμούς του ιδιωτικού & δημόσιου τομέα. Ήδη από το 2004 διαθέτουμε πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, με αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες λειτουργίας, με συνεχή έλεγχο της ποιότητας της παροχής αυτών.

Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης και η προσήλωσή μας στην ποιοτική δουλειά είναι πλέον, μετά από 25 χρόνια λειτουργίας μας, γνωστά στην Ελληνική αγορά.

Περαιτέρω, διαθέτουμε Business Continuity Plan & Disaster Recovery Procedures.

Στρατηγική Πελατειακής Αριστείας

Η Στρατηγική μας είναι το μονοπάτι που οδηγεί την εταιρεία μας στο «να κατέχουμε ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών outsourcing στην Ελληνική αγορά».

Για να πετύχουμε το στόχο μας, πρέπει ν' ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των Πελατών μας ολοκληρωμένα.
Η Στρατηγική που επιτρέπει στην grammateia.gr να κερδίζει την διαρκή πρώτη θέση στην προτίμηση του κάθε ενός Πελάτη μας είναι η Πελατειακή Αριστεία (Customer Excellence).

Η Πελατειακή Αριστεία που εφαρμόζουμε βασίζεται σε 5 άξονες:

 1. Αποτελεσματικότητα στην κάλυψη των αναγκών του Πελάτη. Αυτό προϋποθέτει
  i) να ακούμε τον Πελάτη συνεχώς προσεκτικά και να καταλαβαίνουμε τις πραγματικές ανάγκες του
  ii) να δημιουργούμε εργαλεία που χρειάζονται για να καλυφθεί η ανάγκη του
  iii) να αξιοποιούμε τις υποδομές μας σωστά, με ευγένεια, επαγγελματισμό, συνέπεια, για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες του Πελάτη.

 2. Υψηλή Ποιότητα σε κάθε δραστηριότητά μας. Έχουμε ένα σύστημα ποιότητας το οποίο διασφαλίζει ότι αυτά που λέμε ταυτίζονται με αυτά που κάνουμε και βοηθάει να διατηρούμε πάντα την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο, ώστε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας στον Πελάτη.  Συνεπακόλουθα, δεν αναλαμβάνουμε περισσότερους πελάτες από όσους προγραμματίζουμε, αν αυτό μπορεί να επηρρεάσει την ποιότητα. Ούτε επαναπαυόμαστε όταν κάνουμε κάτι καλά. Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 3. Οικονομία στον Πελάτη μέσω αξιοποίησης Τεχνολογίας Αιχμής. Εξοικονομούμε χρόνο, πόρους, ανθρώπινη προσπάθεια, χωρίς να διακυβεύουμε το αποτέλεσμα. Με την αξιοποίηση αυτοματισμών & τεχνολογίας αιχμής, μεταφράζεται σε αποφυγή της σπατάλης και συρρίκνωση του κόστους των υπηρεσιών μας, ώστε να προσφέρουμε την βέλτιστη σχέση αξίας/κόστους.

 4. Καίρια κάλυψη των αναγκών του Πελάτη προϋποθέτει οργανωμένη και εύρυθμη λειτουργία των διεργασιών μας. Βασιζόμαστε στον σωστό προγραμματισμό των απαραίτητων πόρων για να το πετύχουμε. Κάθε ένας Πελάτης ενδιαφέρεται μόνον για την υπηρεσία που παρέχουμε σε εκείνον, καθώς μόνον για αυτήν θα μας αμοίβει. Οι βάρδιες των εργαζομένων μας με τις τεχνολογικές υποδομές της εταιρείας θα διασφαλίζουν ότι όταν ο κάθε ένας Πελάτης χρειάζεται την υπηρεσία που του παρέχουμε, θα την λάβει έγκαιρα και σωστά, ανεξάρτητα αν ταυτόχρονα εξυπηρετούνται πολλοί άλλοι Πελάτες από μας.

 5. Ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας είναι εκείνη όπου είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε πλήρως. Ποτέ δεν παρέχουμε κάποια υπηρεσία ευκαιριακά ή αποσπασματικά.
  Αυτό σημαίνει πως για τις υπηρεσίες που παρέχουμε διαθέτουμε όλους τους απαραίτητους πόρους που αξιοποιούμε μέσα από ποιοτικά ελεγχόμενες διαδικασίες ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε στον Πελάτη την ικανοποίησή του από την υπηρεσία που λαμβάνει.
  Για τον ίδιο λόγο δεν θα παρέχουμε υπηρεσίες όπου δεν διαθέτουμε την σχετική τεχνογνωσία, ή τους απαιτούμενους πόρους ώστε να καλύψουμε πλήρως την ανάγκη του Πελάτη.
Η Αποστολή μας
Το Όραμά μας
Οι Αξίες μας
ESG

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2024 grammateia.gr. All Rights Reserved.