• 211.189.4000
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Οι grammateia.gr & AI grammateia αποτελούν νέες δυναμικές υπηρεσίες outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιούν το Internet, την Τεχνητή Νοημοσύνη & τις Τηλεπικοινωνίες για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησής σας.

Επενδύουμε συνεχώς σε εξελιγμένες τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, Telephone Answering Services και Τηλεπικοινωνιών

Δημιουργήσαμε ένα πλέγμα υπηρεσιών που δίνουν την δυνατότητα σε e-shops, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης  grammateia.gr, ταυτόχρονα με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος ανά κλήση, ως τώρα διαθέσιμο μόνο σε μεγάλους οργανισμούς με τεράστιο όγκο κλήσεων.

Ένα από τα μακροβιότερα call-centers που λειτουργούν στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία λειτουργεί από το 1997, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης εισερχόμενης & εξερχόμενης επικοινωνίας για μεγάλους πελάτες όπως Τράπεζες, Ασφαλιστικές, Εταιρίες Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας, μεγάλους οργανισμούς του ιδιωτικού & δημόσιου τομέα. Ήδη από το 2004 διαθέτουμε πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, με αυστηρά τηρούμενες διαδικασίες λειτουργίας, με συνεχή έλεγχο της ποιότητας της παροχής αυτών.

Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης και η προσήλωσή μας στην ποιοτική δουλειά είναι πλέον, μετά από 25 χρόνια λειτουργίας μας, γνωστά στην Ελληνική αγορά.

Περαιτέρω, διαθέτουμε Business Continuity Plan & Disaster Recovery Procedures.

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2023 grammateia.gr. All Rights Reserved.