• 211.189.4000
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτική Απορρήτου

Επαγγελματικό, Ιατρικό, Νομικό απόρρητο

Η grammateia.gr δεσμεύεται ρητά και συμβατικά στην αυστηρή και πιστή τήρηση του απορρήτου των συνδρομητών της, έχοντας καθήκον εχεμύθειας όλων όσων έλαβε γνώση, εξ αφορμής και κατά την παροχή των υπηρεσιών της προς το συνδρομητή. Συγκεκριμένα απαγορεύεται ρητά, ενδεικτικά και εκατέρωθεν, λαμβανομένων υπ’ όψιν των συνεπειών του νόμου, τόσο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας ή κάθε παράτασης της, όσο και μετά την για οποιοδήποτε λόγο λήξη της, η αποκάλυψη οποιασδήποτε εμπιστευτικής πληροφορίας αφορά την επιχείρηση, την δραστηριότητα, τα προσωπικά ή μη δεδομένα των συμβαλλόμενων μερών σε τρίτους. Επισημαίνεται εδώ ότι, με την εξόφληση του εκάστου τιμολογίου παροχής υπηρεσιών της grammateia.gr σε εύλογο χρόνο, η τελευταία υποχρεούται σε καταστροφή και αφαίρεση από τους server (διακομιστές) των αρχείων της, κάθε πληροφορίας που περιέχουν και αφορά στον συνδρομητή και έγινε γνωστή στα πλαίσια της συνεργασίας με την grammateia.gr.

Η παρούσα δέσμευση εμπιστευτικότητας και τήρησης παντός απορρήτου, ενδεικτικά αυτού του επαγγελματικού, ιατρικού, νομικού και άλλων όσων υφίστανται στα πλαίσια πάσης συνεργασίας, αφορά όλες τις συνεργασίες που υλοποιούνται και δεν εχει καταληκτική ημερομηνία.

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2024 grammateia.gr. All Rights Reserved.