• 211.189.4000
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρεώσεις

Οι χρεώσεις της grammateia.gr είναι απλούστατες και διαφανείς.

Ο λογαριασμός σας λειτουργεί όπως το συμβόλαιο της κινητής τηλεφωνίας, μόνο που η grammateia.gr δεν έχει χρονοχρέωση αλλά χρέωση με την κλήση.

Όπως και στο συμβόλαιο του κινητού σας, πρέπει να επιλέξετε ένα από τα προσφερόμενα πακέτα υπηρεσιών, ανάλογα με την επαγγελματική σας δραστηριότητα (AI grammateia MaxValue ή Business ή e-Business κλπ).

Το πάγιο είναι σταθερό και περιλαμβάνει το κόστος του Προσωπικού Μοναδικού Αριθμού που εκτρέπετε τις κλήσεις σας, την διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και των υποδομών για να τις εξυπηρετήσουν, την πρόσβαση μέσω Internet ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας με την ανάλυση των κλήσεων και τα μηνύματά σας με email.

Αν π.χ. επιλέξετε το πακέτο Business το μηνιαίο σας πάγιο θα είναι 30€, και θα πληρώσετε πέρα από το πάγιο μόνον όσες εισερχόμενες κλήσεις απαντήσουμε για εσάς μέσα στον τρέχοντα μήνα, με 1€/κλήση

Το κόστος της ενημέρωσής σας με email ή μέσω του ασφαλούς πρόσβασης λογαριασμού web, εμπεριέχεται μέσα στην χρέωση της κλήσης.

Αυτό σημαίνει πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να υπολογίσετε πόσα email λάβατε για την ενημέρωσή σας.

Μέσω του ασφαλούς web λογαριασμού σας μπορείτε επίσης να εξάγετε τα μηνύματά σας σε αρχείο Microsoft® Excel, και να τα αποθηκεύσετε ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να ενημερωθείτε με τους παραπάνω δωρεάν τρόπους, και εφόσον καλέσετε την γραμματέα σας για να ενημερωθείτε τηλεφωνικά, θα χρεωθείτε με την συγκεκριμένη εισερχόμενη κλήση.

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στη grammateia.gr ή την AI grammateia, θα λαμβάνετε με email τα ηλεκτρονικά τιμολόγιά σας.

Ο τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της grammateia.gr

Επίσης προσφέρουμε την δυνατότητα πληρωμής με την χρεωστική ή την πιστωτική κάρτα σας (VISA ή MASTER), με σύνδεση σε ασφαλείς διακομιστές τραπέζης.

Η εξόφληση των τιμολογίων θα πρέπει να γίνεται το αργότερο 10 ημέρες από την έκδοσή τους για την grammateia.gr ενώ για την AI grammateia ισχύει η προπληρωμή με αυτόματη έκδοση τιμολογίου ηλεκτρονικά.

grammateia.gr

Η grammateia.gr αποτελεί μια νέα δυναμική υπηρεσία outsourcing της εταιρείας "Αναπτυξιακή", που αξιοποιεί τεχνολογίες Artificial Intelligence στα Ελληνικά & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

© 2009-2023 grammateia.gr. All Rights Reserved.